Saraybosna’nın En Büyük Alışveriş Merkezi Açıldı

Saraybosna’nın En Büyük Alışveriş Merkezi Açıldı

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’nın en büyük alışveriş ve iş merkezi açıldı.

Avrupa Birliği (Ab) Bosna Hersek Yüksek Temsilcisi Valentin İnzko, açılışta yaptığı konuşmada, alışveriş merkezinin Saraybosna’nın sembollerinden biri haline geleceğini söyledi.

İnzko, “Bu merkezde yaklaşık bin kişinin istihdam edilecek olması ve inşaatın yerli firmalarca yapılmış olması benim için ayrıca önem arz ediyor” diye konuştu.

Suudi Arabistan’ın Saraybosna Büyükelçisi Eid Al Thaqafi, Sarajevo City Center’ın hem Saraybosnalılar hem de kenti ziyaret eden turistler için buluşma noktası olacağına inandığını belirtti.
Sarajevo City Center
Alışveriş merkezinin bağlı olduğu Al Shiddi Intrnational firması temsilcisi Suleyman Al Shiddi de merkezin açılışında katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, bu merkezin tüm Saraybosnalılar’ın hizmetine sunulan bir hediye olduğunu ifade etti.

Açılışa, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Ahmet Yıldız’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda diplomatik temsilci ve vatandaş katıldı.

Bu arada, Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı İvo Komşiç, alışveriş merkezi içinde bulunan bowling salonunda, deneme atışı yaparken düştü ve kolunu incitti.


Kaynak: Haberler.com

Comments are closed.