Pegasus, Saraybosna’ya ucuz uçuşlar başlıyor

Pegasus, Saraybosna’ya ucuz uçuşlar başlıyor

Düşük maliyetli seferleriyle bilinen Pegasus havayolu firmasının önümüzdeki yıldan itibaren Istanbul-Saraybosna seferlerini başlatılacağı bilgisi, Saraybosna Uluslararası Havalimanı’nın resmi Facebook sayfasında yayınlanan bir açiklamayla doğrulandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı ve Saraybosna Uluslararası Havalimanı arasında yapılacak seferler önümüzdeki yıl Şubat ayında başlatılacak. 4 Şubat tarihinde itibaren Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada beş gün gerçekleştirilecek uçuşlar için bilet satışının yakında başlatılması bekleniyor.

Pegasus Havayolları, Saraybosna’nın yanı sıra 1 Şubat tarihinde itibaren Belgrat’a da düşük maliyetli seferler başlatacak.

Pegasus’un Istanbul-Saraybosna hattına dahil olmasıyla birlikte, THY ve Bosna Hersek Havayollarının hakimiyetindeki destinasyondaki rekabetin daha da artması bekleniyor.

2013’te dev adımlar atarak filosunda büyük bir genişleme hazırlığı içerisinde olan Pegasus’un 100 Airbus siparişi verdiğine ilişkin haberler bir süre önce basına yansımıştı. Pegasus, daha önce Saraybosna‘ya charter uçuşlar gerçekleştiriyordu.